Først må det støpes og også her er vi nøye på å få lagt rør med elektriske ledninger og vann slik at vi har det tilgjengelig hvis vi skulle trenge det senere. |
Neste steg er å få leca på plass og fylle opp. Kjekt å ha et ivrig barnebarn som hjelper til. |
Så var det å stampe det godt, akkurat slik bestefar gjør. |
Vi måtte sette en presenning over arbeidet slik at det kunne jobbes i regnvær også. Her er selve bakergulvet lagt på sanden - vatre, vatre og vatre! |
Så legges sideveggene. |
Min geniale mann lagde hvelvingen av spon slik at taksteinene kunne mures på |
Her er tak og dør på plass. |
Så er det i gang med å fylle opp rundt ig oppover i høyden rundt innmaten. |
Her er ovnen ennå ikke forblennet, men vi ber stadig på selskap for å prøve vår nye ovn. Og den fungerer utmerket. |
Her er pizzaemnene klare. Dette er en oppskrift med lite gjær og deigen står ca ett døgn. |
Mektig imponert. Siden det er sent på kveld, så kommenterte jeg på et tidligere innlegg :-) Trøtt, ja... men klarte ikke helt å forlate bloggen din. Titter innom en annen dag, ha en fortsatt fin uke.
SvarSlettDen ovnen og den hagen og den plassen deres er bare suuuper:)
SvarSlettKLem Anki
Utrolig flott dere har det. Den uteplassen med bakerovnen kan jeg godt forstå at dere har mye glede av. Det er noe eget når en kan lage mat ute vinter som sommer. Vi har en gapahuk borte i skogen hvor liker å samle venner og familie og kose oss med mye god mat og frisk luft. :0)
SvarSlettLise, for et flott innlegg. Kreativiteten deres lyser over alt i hjemmet deres. .
SvarSlettSå fint og matnyttig! Det lukter nystekt brød helt hit.
SvarSlett