onsdag 28. desember 2016

Midtvinters, men sommer i drivhuset!

Med litt vekstlys og en liten vifteovn kan vi fortsatt ha gleden over å plukke inn pelargonier. De slutter visst aldri å blomstre. Det dufter aldeles nydelig i drivhuset av sitronblomster og svibler.


 En enkel og minimalistisk krans av eføy og lerkekvister.
 En rank og stolt pelargonia som strekker seg mot kveldshimlen.
 Litt ekstra godt til fuglene må også til:)
 Vakkert lys fra ettermiddagssola.
Enkel krans av det som finnes i hagen.

4 kommentarer:

 1. Så koselig drivhus du har. Mitt gikk jo heden nå i Urd, så jeg må tenke nytt. Hvilken type vinduer har du i taket, er det vanlige enkle glass eller er de herdet på noen måte?
  Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 2. Hei Ingeborg ! Så trist å høre at drivhuset ditt ble ødelagt i stormen. Vi har bygd vårt av gamle vinduer av ulike sorter. Vinduene i taket er isolerglassruter som egentlig hører sammen med de vi har på sidene av huset. Vi delte de for å ha både til sidene( med sprosser, som er enkle uten isolasjon) og så brukte vi altså de andre delene på toppen. I tilleg har vi brukt noen små enkeltvinduer her og der, og de som er trekantete er bestilt etter mål ( isolerglassruter de også) Du kan gå inn på bloggen her, under drivhus, der du kan se utviklingen av byggeprosessen. Ønsker der lykke til med nytt drivhus! Bare spør hvis jeg kan hjelpe til med noen gode råd.

  SvarSlett
 3. Så utrolig herlig det må være å kunne nyte alt det frodige du har i drivhuset ditt! Og så flott et drivhus du har :)
  Sitronblomster dufter vel sitron kan jeg tenke meg. Jeg har forøvrig sådd tre frø, og alle tre sitronfrøene spirte. Jeg har ikke drivhus lenger, så overvintring blir nok en utfordring, men kunne ikke la være :)
  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 4. Godt nytt år Lise! Håper det blir et flott hageår! Fint å se at du koser deg i det flotte drivhuset ditt hele året ut. Nå er du vel snart i gang med såing til ny sesong?

  SvarSlett