søndag 7. juni 2015

Velkommen til åpen hage!

Hagelaget i Sandefjord har spurt oss om å ha Åpen hage søndag 28. juni, og det synes vi er veldig stas. Vi har arbeidet med vår vanskelige skrånende tomt i 10 år og begynner å bli veldig fornøyd med det vi har fått til. Hagen er nærmeste nabo til Bugårdsdammen, et deilig friareal med flott park og idrettsanlegg. Tomta er innringet av skog på flere sider, men vi har likevel klart å få til en brukbar hage der vi har prøvd å tilnærme oss den allerede bestående, ville naturen rundt oss. 
I planene vi har hatt, har vi vært opptatt av å skape ulike rom, der vi kan nyte sol eller skygge. Tenker vi skal henge opp litt bilder Før-og etter som kan ispirere andre til å våge å gjennomføre egne drømmer. Vi har satt opp et hjemmelaget drivhus av gamle vinduer og vi har en uteplass med bakerovn og peis.
På Åpen hage-dag tenker vi å steke noe godt i ovnen, en liten smakebit av brød og lam. I tillegg har jeg salg i underetasjen der dere kan kjøpe dere en fin, ny veske eller andre tekstilartikler jeg har sydd.
Vil dere se mere av hagen vår kan dere jo se på bloggen her.
Så håper vi på pent vær og mange hyggelige hagefolk. Velkommen til Lykkefunn (som eiendommen heter). Adressen er Grønåsen 2 i Sandefjord. 
Her er noen bilder fra drivhusplassen.2 kommentarer:

  1. Så hyggelig med åpen hage da :) Jeg hadde det i går og det er virkelig hyggelig å treffe så mange likesinnede. De som synes hage er en lise for sjelen :) Lykke til!!

    SvarSlett
  2. Ååååå, eia var jeg der. Bor litt langt unna, men post gjerne et innlegg fra besøket :)
    Fin ny uke til deg og lykke til med åpen hage, det er kjempegøy.

    SvarSlett