mandag 18. november 2013

Travel høst!

Hver eneste time med fritid har gått til å bygge videre på drivhuset, og selv om det blir tidlig mørkt er det mye som kan gjøres. Min fantastiske mann tilpasser og ordner til så alt passer sammen med de brukte vinduene vi har spart på.
I helgen fikk vi på plass enda flere lister og treverk rundt vinduene, og når vi var så heldig med været fikk vi malt det meste også.
Nå mangler det bare deler av et tretak på husets ene side, så er alt tett.
Da skal det bli kjempegøy og fortsette  med isolasjon og maling av listverk på innsiden i varmen mens det fyker snøfiller på utsiden. Her skal vi få til et juleverksted med binding av kranser og andre julelageting i år!
Her ser dere drivhuset fra sørvest. Øverst på taket har mannen laget tre åpningsvinduer som vi senere skal ha automatisk åpnere på. Lecaen skal kles med fiberpuss til våren. Veldig fornøyd med fargen på huset som ble en type linfarge.

De fleste vinduene er gamle og brukte, men trekantvinduene måtte vi bestille slik at de passet inn.
Ellers ble jo døra (anno 1908) akkurat så fin som jeg hadde håpet på.
Her skal vi tilbringe mange timer med grønt og kos i fremtiden!

5 kommentarer:

 1. Dette blir jo så bra! Har dere åpning på flere vinduer? Har samlet sammen noen gamle vinduer, fire småruta med karm, og flere vinduer uten karmer. Har du kitta og malt vinduene først? Håper på drivhus her en gang også... Deres er jo helt herlig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi har et større åpningsvindu på østveggen slik at det blir sirkulasjon. Vinduene var såpass i orden at det ikke var nødvendig å kitte dem, men vi har brukt silikon mellom selve vinduene slik at det blir helt tett der.

   Slett
 2. Hei Lise!

  Ina Myrstad fra Norisk Film TV her. Jeg skulle ha pratet med deg angående et nytt hageprogram vi skal lage for TV 2. Kan du kontakte meg på ina.myrstad@nordiskfilmtv.com så snart du har mulighet?

  SvarSlett