mandag 29. juli 2013

Veierlands vakreste perle

I dag har mannen og jeg hatt sommerens største hageopplevelse på ei øy rett utenfor Sandefjord. Vi tok ferja fra Engø i Sandefjord til Tangen ( 10 min) på Veierland. Saltkråkan-følelsen slår i mot deg idet man entrer kaja hvor feriefolket og fastboende står og tar i mot besøkende.
Her står trillebårer oppstilt langs grusveien som folket bruker til å frakte ting og tang til hytter og hus, for her kjører man ikke bil. Her kan man sykle og gå rundt på øyas mange veier og kjenne på den ekte og nostalgiske følelsen av sommerlykke.
Etter ti minutters vandring sørover på øya åpenbarer det seg en fantastisk perle, en gammel gård, restaurert etter alle kunstens regler av ekteparet Veierland ( et målrettet , utholdende, handy og kreativt tospann) . Her har de lagt ned et iherdig arbeid i 25 år og resultatet er formidabelt!
Vi ble bare sååååå inspirert!
Skulle gjerne laget en egen reportasje om alt inne og ute, men det ville jo blitt en helt egen blogg, så jeg får nøye meg med å vise bilder av hus og hage. Vanligvis pleier jeg å kommentere bildene men denne gangen  lar jeg bildene tale for seg selv.

2 kommentarer:

  1. For ei vakker Perle!
    Takk for at du delte :-)

    Stor sommarklem

    SvarSlett
  2. For noen fantastiske bilder! Dette var virkelig cottage garden, utrolig frodig blomstring! Det var virkelig et inspirerende sted.

    SvarSlett