Etter fire timer med fyring er ovnen passe varm til pizzaer. Og nå snakker vi om sprø bunn! |
Pyntet rugbrødene med vindrueblader. Vi forveller bladene og klistrer de fast på brødene før vi setter de inn i ovnen. |
Litt ruglete brød, men svært gode på smak! |
Veldig fornøyd med baksten. Både på smak og på utseende. |
Brødskive med meierismør og moltesyltetøy! Og de som kom innom fikk med seg et brød og to hjem. |
Så er det bare å kose seg på ettervarmen. Lage et bål og sitte og nyte sommerkvelden med en campari! |
Lise, du er et lykkefunn!!!!!!
SvarSlettTakk, for deilig brød, det smakte godt med rømme og markjordbærsyltetøy.
Fantastisk flott blogg du har laget med mange flotte innlegg.
Gleder meg til å følge den videre, selv om vi er naboer og snakkes når vi treffes.
Lise, din kreativitet lyser av hele deg og lykke til med dine planer...... Det er deg......
Klemmer fra naboen, Grete
Takk, takk! Er så glad for at du stikker innom når du går forbi. Gleder meg til sommer-nabo-fest!
SvarSlettJeg har ikke helt funnet frem til hvordan jeg kommenterer på bloggen, så jeg er anonyme FlittigLise :)
SvarSlettVelg profil og navn, så vips er du ikke lengre anonym:) Ser jo helt nydelig ut. Jeg har drueblader, så nå mangler jeg bare en bakerovn og en brøddeig :) Litt langt fra sørlandet, ellers hadde jeg garantert kommet innom. Koser meg allikevel med bilder og en super blogg og gleder meg til fortsettelsen.
SvarSlettDu verden, blir stadig imponert over dere jeg. Serlekkert ut og smaker sikkert like lekkert
SvarSlettHa en fin dag
Anki
Prøver med profil og navn men får det ikke til
SvarSlettPrøver og feiler på denne bloggen... dette er igjen en prøve..
SvarSlettKjære Lise...gleder meg til å smake på brødet deres... vi har jo spist deilig kjøtt som dere hadde laget i den nye ovnen...nydelig!!
SvarSlett