tirsdag 7. februar 2012

Bidrag til x-faktor Blomsterutgaven Hvit

Denne Ormetungen brer rundt seg med en deilig duft
når høsten setter til og hagen er på hell.

17 kommentarer:

 1. Så vakker og spesiell! :)
  Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Mandelhjärta! Den er helt ubeskrivelig i duft og i sin fantastiske evne til å strekke og seg etter lyset. Det er godt å ha en duftende blomst også på høsten!

   Slett
 2. Det er en stilig plante , blomsten er en så spennende.
  Flott bilde. Klem Marit.

  SvarSlett
 3. Du får frem så nydelige detaljer i bildene dine:)
  Vakkert er det!

  Klem Grace-Jane

  SvarSlett
 4. Dufter den? Jøss, alt jeg ikke legger merke til!
  Nydelig :)

  SvarSlett
 5. Så pussig, ved rydding i går fant jeg nettopp igjen et info-ark om denne planten, skrevet ut for lang tid siden - den står på min ønskeliste. Lykke til i konkurransen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg fikk to planter for fire år siden og de har blitt til kjemper! I år skal jeg dele de og sette de andre steder på tomta der det litt skygge, for da trives de best!

   Slett
 6. Smuk blomst og smukt billede :-)
  Kh Lone

  SvarSlett
 7. Hej,
  En meget fin og speciel blomst.
  God ide til konkurrencen. Held og lykke.

  SvarSlett
 8. Åja, denne er virkelig vakker! Jeg har prøvd å så den i flere år, og prøver i år en siste gang! Hvis ikke jeg får spirer, så må jeg få tak i den på annet vis! Denne må jeg bare ha!
  Ønsker deg lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Krepsemor! De kan med fordel deles etter noen år, så kjenner du noen som har Ormetunge kan du jo foreslå en "byttehandel".Og hvis ikke det går får du ta deg en tur til Sandefjord, så kan du få en liten klump av meg!

   Slett
 9. Takk for hyggelige kommentarer! Jeg har liksom ikke hatt den store kontaktflaten innenfor hagebloggere og er bare SÅ GLAD OG INSPIRERT!
  håper jeg kan få meg et bein innenfor hagesamfunnet etterhvert som jeg får utformet bloggen, og ikke minst forstår hvordan ting skal gjøres! Takk igjen... dere gjør meg glad!

  SvarSlett
 10. Denne står på ønskelisten min over planter som jeg ønsker meg i hagen:) Den er bare nydelig! Ønsker deg lykke til med ditt flotte bidrag i konkurransen.

  SvarSlett
 11. Nå ble jeg glad - da jeg så ditt bidrag. Dette er blomsten sin, det! Når alt annet visner ned, og rosedufter må gi tapt for høstluft, ja da går jeg og trekker lukten inn av denne. Helt fantastisk duft på høsten - bra du tok den med! :) Veldig masse lykke til!

  SvarSlett
 12. Så vakker, der fikk jeg et nytt tips til Hagen. Tusen takk!

  SvarSlett
 13. Hej, Den här är så vacker, jag undrar vad den heter på svenska...Trollduva?
  Lycka till i tävlingen!

  SvarSlett