Julevanter |
Lange til selskapsbruk |
Silken smyger frem på toppen. |
Myke og gode med merinoull og silke |
Man kan brette de inn hvis man ønsker å ha de kortere |
Påfuglmønster |
Og på baksiden er det en liten fargeklasj! |
Slik så den ut da jeg med stor iver og skarp kniv dissekerte den forsiktig med nerver på høykant! |
Er den ikke spesiell? Og, hvem skulle tro at frøene lå på utsiden av frukten og ikke i midten? Jeg kunne ta frøene forsiktig fra resten av frukten og legge de til tørk!!! |
Her er detaljer fra en litt morsom "buserull" i glade farger. Jeg har valgt å legge ullsiden ut og applikert med silkehjerter på utsiden. |
Litt rufsete i kantene med silke i ytterkantene. |
En liten bolero/jakke med spensel i ryggen med hjerter og blonder |
En avblomstret klokkeranke og til min stor forskrekkelse en FRUKT som jeg har har sett på disse plantene før! Må finne mer ut om dette! |
Er den ikke vakker og sjelden? |
Dette er en forrett jeg virkelig ble fornøyd med både på design og smak!! Og selv om vi hele tiden blir inspirert av andre ... har jeg har funnet på akkurat denne selv! |
Deilig duftende lavendel med et hav av bambus i bakgrunn. De vakre eikestammene liker jeg spesielt godt. |
I enden av denne stien skal vi lage en hemmelig hage. Her blir det godt å svale seg i hengekøya på varm dag. Håper det kommer noen stekhete dager snart! |
Vi plantet en alpeklematis i bunnen av disse bøkestammene og den klatrer velvillig inn i treets greiner. Den er avblomstret, men gir et litt "urskogaktig" inntrykk. |
Etter fire timer med fyring er ovnen passe varm til pizzaer. Og nå snakker vi om sprø bunn! |
Pyntet rugbrødene med vindrueblader. Vi forveller bladene og klistrer de fast på brødene før vi setter de inn i ovnen. |
Litt ruglete brød, men svært gode på smak! |
Veldig fornøyd med baksten. Både på smak og på utseende. |
Brødskive med meierismør og moltesyltetøy! Og de som kom innom fikk med seg et brød og to hjem. |
Så er det bare å kose seg på ettervarmen. Lage et bål og sitte og nyte sommerkvelden med en campari! |